Mi smo nagrađivani trubački orkestar. I ne govorimo to onako, slučajno. Ima mnogo trubačkih orkestara, ali nisu svi isti. Neke sačinjavaju amateri, a neke profesionalci. Neki jedva sastave pesmu do kraja, a neki od svake naprave feštu. Publika to prepoznaje, ali prepoznaju i stručnjaci u mnogim komisijama i žirijima. Učestvujemo redovno na mnogim festivalima i isto toliko redovno dobijamo nagrade. Naši iskusni članovi orkestra su profesionalci sa dugim stažom. Sviramo sve vrste veselja, šta god da je u pitanju: krštenje, rođendan, godišnjica, matura, mala privatna svirka, veliki koncert, svadba, veridba, venčanje… I to je najbolja vežba za orkestar.

Da smo najbolji trubači u svom poslu pokazuju mnoge naše nagrade. Dvostruki smo apsolutni šampioni i pobednici festivala u Guči (2008. i 2016. godine). Dva puta smo bili drugi orkestar u Guči (2011. i 2012. godine). U Guči smo 2016. godine u svih 5 kategorija za koje se dodeljuju nagrade dobili jednu od prve tri:

1. Najbolji orkestar
2. Najbolji veliki bas
3. Najbolji mali bas
4. Druga truba
5. Drugi bubanj

Ni jedan orkestar u dosadašnjoj dugoj tradiciji festivala u Guči nije osvojio toliko nagrada na jednom takmičenju. Teško da će se to ikada ponovo desiti.

Nagrade na manjim festivalima odavno ne brojimo – to je redovno stanje.

Nagrađivani trubački orkestar

Gde smo sve svirali

Nagrađivani trubački orkestar Bojana Ristića je, zbog svog kvaliteta, repertoara i entzuijazma u nastupima, svirao svuda po Evropi. Na jazz festivalima (Cork – Irska, Nancy – Francuska, Atina – Grčka…), ili na koncertima (samostalno i sa najvećim pevačima).

Kvalitet prepoznaju i kolege iz drugih žanrova. Svirali smo sa njima ili na njihovim projektima: Marija Šerifović, Magnifico, Dragoljub Đuričić, Chuck D (Public Enemy), Tijana Bass, Baby Dooks, DJ Joe2Shine

Dobra trubačka muzika i najbolji orkestar Bojana Ristića uvek će biti pravi izbor za svako veselje ili proslavu. Redovno sviramo po čitavom Balkanu i svuda po Evropi. A sa namo se lako sarađuje: javite nam se na neki od naših kontakata i Bojan sa orkestrom dolazi u dogovorenom terminu.

Viber: 063 453 020

WhatsApp: 063 453 020

Telefon 1: 063 453 020

Telefon 2: 063 77 94 020

Telefon 3: 061 62 54 525 (Viber i WhatsApp)

E-mail: bojan@trubaci.org