O nama

Trubači za slavlja koja se pamte Beograd

Vrhunski profesionalci i majstori svog zanata, trubački orkestar koji vodi Bojan Ristić, učiniće da vaše slavlje bude događaj za pamćenje. Ako želite da svadba, rođendan, krštenje, veridba, matura, ispraćaj u vojsku ili bilo kakvo drugo veselje, trubači Bojana Ristića odsviraće na najbolji način svaku Vašu narudžbinu. U Srbiji i regionu je obavezan deo svakog slavlja, a trubači su "motor" za dobar provod. Nema pravog veselja bez dobrih trubača. A mi smo najbolji! Zato pozovite 063 453 020 ili 063 77 94 020 i učinite da Vaše slavlje bude za nezaborav.

Trubači koje poznaje cela Srbija

Repertoar i program dogovaramo sa Vama. Mi smo tu da zajedno napravimo najlepše slavlje, lud provod i veselje koje će se dugo prepričavati. Najvažnija je atmosfera, a mi ćemo napraviti radost i zadovoljstvo za sve Vaše goste. Kontaktirajte nas odmah i dogovorite na vreme najbolji trubački orkestar za Vaše slavlje. Možemo da za Vas i Vaše goste sviramo u pauzama, možemo da sviramo celu noć, radimo sa pevačima i pevačicama. Sviramo pesme koje svi dobro znaju i vole.

Trubači za sva veselja

Najbolji trubači za sva veselja

Beograd, Zagreb, Ljubljana ili bilo gde – sviramo svuda

Teško je naći mesto u Srbiji u kome nismo svirali. Dobro nas poznaju Aleksandrovac, Aleksinac, Aranđelovac, Beograd, Bor, Brus, Blace, Čačak, Ćuprija, Gornji Milanovac, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Krnjevo, Kruševac, Leskovac, Lazarevac, Ljig, Mladenovac, Negotin, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Pančevo, Požarevac, Prokuplje, Raška, Smederevo, Sokobanja, Svilajnac, Svrljig, Šabac, Topola, Valjevo, Vranje, Vrnjačka Banja, Zaječar, Ub…

Dosta  vremena provodimo tokom godine svirajući i u inostranstvu. Možete nas čuti svuda po Evropi: Slovenija, Hrvatska, Nemačka, Francuska, Italija, Irska, Austrija, Mađarska, Rumunija, Bugarska, BiH, Crna Gora, Makedonija…

Spremni smo da sviramo i za Vas. Na Vama je samo da nas pozovete.

Telefon 1: +381 (0)63 453 020

Telefon 2: +381 (0)63 77 94 020

Bojan Ristić je majstor trube

Posle zaslužene i ubedljive pobede na 62. Saboru trubača u Guči 2023. Bojan Ristić je, kao trostruki šampion i po treći put „zlatna truba“ dobio majstorsko pismo i postao MAJSTOR TRUBE. Bojan sa svojim trubačkim orkestrom nastavlja da svira širom Evrope. Sada još jači za veliko priznanje koje je osvojilo malo trubača. Bojan i njegov orkestar i dalje napreduju. Nema granica!

Spremni smo da sviramo i za Vas. Na Vama je samo da nas pozovete.

Telefon 1: +381 (0)63 453 020

Telefon 2: +381 (0)63 77 94 020

Guča 2022.

Jutarnji program RTS posle pobede na 62. Saboru u Guči 2023.