svirali u Požarevcu

Veselje smo svirali u Požarevcu, proslava 60-og rođendana, i svirala se narodna i zabavna muzika, uz najbolja kola. Najlepša proslava koju će upamtiti i slavljenik, i svi gosti – jer su svirali trubači Bojana Ristića. A oni znaju kako da vama i vašim gostima prirede muzičko zadovoljstvo u Požarevcu. Slavlje je bilo pravo uživanje o kome će dugo da se priča. Uz najlepše pesme i hitove narodne i zabavne muzike, uz najbolja kola, veselje je trajalo do jutra.

Trubački orkestar Bojana Ristića uvek svira kvalitetno, vrhunski i u svakom trenutku će vama i vašim gostima upriličiti najbolje slavlje. Najlepše zadovoljstvo na svakom veselju uvek ide uz zvuk prave srpske trube. Naš orkestar se sastoji od trubača koji su vrhunski muzičari i svim gostima su u stanju da prirede nezaboravno slavlje. Najbolja veselja su upravo uz trubače, a naš orkestar je (svaka čast kolegama) sigurno najbolji za svaku vrstu veselja.

Kad god poželite vrhunsku atmosferu na slavlju, budite sigurni da ćete uz naše trubače slaviti najlepše, zajedno sa svojim najmilijima. Zato nas pozovite telefonom ili pošaljite poruku preko Vibera, WhatsApp-a ili e-maila. Sviraćemo i za Vas kao što smo svirali u Požarevcu.