Trubači Beograd – orkestar Bojana Ristića

Beogradski trubači

Trubači Beograd, najbolji trubači u Srbiji, mi smo tu za sve Vaše proslave. Trubački orkestar višestrukog pobednika u Guči, najbolja truba Guče, osvajači Vlasinskog kola i mnogih drugih prestižnih nagrada. Sve ovo nas stavlja u sam vrh najboljih trubača Srbije. Prisutni smo na mnogim televizijama i na događajima u Beogradu. Rado na pozivaju da ponovo učestvujemo na svim veseljima. Za sve vrste nezaboravnih proslava tu je trubački orkestar koji vodi Bojan Ristić.

Trubači za svadbe Beograd

trubači BeogradNa mnogim svadbama u Beogradu smo neizostavni deo veselja. Trubači su najbolja muzika po želji mladenaca i svatova.

Sa svatovima idemo po mladu i sve po željama.

Orkestar Bojana Ristića ima vrlo širok repertoar: od kola, preko starih pesama, pa do svih zabavnih i narodnih melodija.

I domaća i strana muzika su deo našeg repertoara.

Dočekujemo Vaše goste, idemo sa kumom uz pesmu po mladu. Ispunjavamo sve Vaše želje da podignemo raspoloženje i atmosferu na veselju. Uvek garantovan provod uz najbolje trubače u Srbiji.

Pravi profesionalci za proslave su trubači Bojana Ristića.

Sviramo svu muziku, ali imamo i liste pesama koje možete da birate ili menjate po želji. Spremni smo da udovoljimo svakom domaćinu, svakom veselju i svakom zahtevu. Nastupali smo na svim televizijama, sa nama sarađuju poznati splavovi, restorani, diskoteke, kafane i noćni klubovi.

Trubači Beograd cena

Cena za našu svirku je najbolja cena koju može da ima trubački orkestar za sve vrste veselja. Najbolje cene trubačke muzike za sva Vaša slavlja. Naše svirke su nezaboravne i traju do zore. Trubači za rođendane, slave, Nove godine i godišnjice i sve druge događaje. Nema veselja bez naših profesionalnih trubača. Svaki član orkestra daje najbolje od sebe i svaka pesma je lek za dušu.

Vaše veselje je mnogo veće uz najbolje trube i trubački orkestar Bojana Ristića. Bojan Ristić sa svojim orkestrom i od malog veselja napravi ludu i nezaboravanu noć.

Trubači Beograd kontakt telefon

Vi samo treba da nas pozovete. Sigurno ćemo se dogovoriti oko angažovanja. Tu smo da za Vas i Vaše goste odsviramo najbolje veselje – najbolji trubački sastav, trubači Beograda Bojana Ristića.

U svojoj karijeri smo svirali sa celom našom estradom, sa poznatim ličnostima narodne i zabavne muzike. Odlično poznajemo repertoar, stare pesme narodne i zabavne muzike, ali i sve druge žanrove. Tu smo za Vas, da napravimo veselje sa odličnom atmosferom.

Nema potrebe da tražite dalje – najbolji trubački orkestar je pred Vama. Samo pozovite i imaćete najbolju proslavu, veselje o kome će svi dugo pričati.

Kontaktirajte nas – čekamo Vaš poziv

Telefon 1: 063 453 020

Telefon 2: 063 77 94 020