u Švajcarskoj

Trubački orkestar Bojana Ristića svira i u Švajcarskoj. Jer, Švajcarci možda i jesu hladni i smireni, ali tamo živi i radi mnogo naših ljudi koji bez trube, jednostavno, ne mogu! Najbolji trubači Srbije, orkestar Bojana Ristića, sa svojim dugogodišnjim iskustvom i ogromnim repertoarom stalno je na putu. Kad treba da se svira, ni Švajcarska nam nije daleko. Išli smo mi i dalje, jer volimo da sviramo i uveseljavamo ljude.

u ŠvajcarskojI kad naši u Švajcarskoj prave veselje, a žele trubače, najlakše ja da nam se jave. Svi naši kontakti su na stranici za kontakt. Lako ćemo se dogovoriti. Vi samo treba da nam saopštite svoje želje, i mi ćemo doći da ih ispunimo. Sve ono što ste slušali po Srbiji, ali i po mnogim TV i radio kanalima, mi ćemo odsvirati uživo za vas i vaše goste. Kompletan trubački repertoar narodne muzike, narodna kola ili bilo šta što vi poželite i naručite – sve je već spremno i uvežbano. Za nas nema iznenađenja, a vas očekuje vrhunska zabava do zore i najbolja trubačka muzika.

Izuzetno uvežban orkestar sa vrhunskim solistima na svojim instrumentima svoj kvalitet je dokazao mnogo puta na raznim takmičenjima trubača. Pobeđivali smo svuda: u Guči, na Vlasinskom letu, na mnogim festivalima u Srbiji i u inostranstvu… Održali smo ogroman broj koncerata. Svirali smo sa najvećim zvezdama estrade – spisak je predugačak da bismo ga ovde navodili 🙂

Sviraćemo svuda u Švajcarskoj gde nas pozovete. Lucern, Basel, Cirih ili bilo koje manje mesto – nije nikakav problem. Mi smo uvek spremni za nastup. Javite se!