Trubači Podgorica – orkestar Bojana Ristića

Podgorički trubači

Trubači Podgorica, najbolji trubački orkestar iz Srbije je neke od svojih „najjačih“ svirki imao baš u Podgorici. Trubački orkestar Bojana Ristića, dvostruki pobednik u Guči, najbolja truba Guče, osvajač mnogih drugih nagrada, osvojio je i srca Crnogoraca. Naše nagrade i nastupi nas stavljaju u sam vrh najboljih trubača Srbije. Naši nastupi u Podgorici su nezaboravni. Prisutni smo u mnogim hotelima, restoranima i događajima u Crnoj Gori i u Podgorici. Rado nas zovu i slušaju širom Jadrana. Nastupali smo u mnogim klubovima, restoranima, na festivalima i proslavama. Za sve vrste nezaboravnih proslava tu je trubački orkestar koji vodi Bojan Ristić.

Trubači za svadbe Podgorica

https://en.wikipedia.org/wiki/Podgorica

https://en.wikipedia.org/wiki/Podgorica

Bili smo zvezde programa na mnogim svadbama u Podgorici. Trubači su  uvek najbolji izbor muzike za mladence i svatove. Vrhunac svakog veselja se postiže samo uz zvuke trubača.

Orkestar Bojana Ristića izvodi za svoju publiku širok repertoar, muziku različitih žanrova.

I domaća i strana muzika su deo našeg repertoara.

Ispunjavamo sve Vaše želje i trudimo se da napravimo vrhunsko raspoloženje i sjajnu atmosferu na veselju. Uvek garantovan provod uz najbolje trubače iz Guče.

Pravi profesionalci za sve proslave su trubači Bojana Ristića.

Sviramo svu muziku, ali imamo i liste pesama koje možete da birate ili menjate po želji. Spremni smo da udovoljimo svakom domaćinu, svakom veselju i svakom zahtevu. Nastupali smo na svim televizijama, sa nama sarađuju poznati splavovi, restorani, diskoteke, kafane i noćni klubovi.

Trubači Podgorica cena

Cena za naš nastup je najbolja cena koju može da ima trubački orkestar za sve vrste veselja. Najbolje cene trubačke muzike za sva Vaša slavlja. Naše svirke su nezaboravne i traju do zore. Trubači za rođendane, proslave, Nove godine i godišnjice i sve druge događaje. Nema dobrog veselja bez naših profesionalnih trubača. Čitav orkestra uvek daje najbolje od sebe – svaka pesma je lek za dušu.

Vaše veselje je mnogo veće uz najbolje trube i trubački orkestar Bojana Ristića. Bojan Ristić sa svojim orkestrom i od malog veselja napravi ludi tulum i noć za pamćenje.

Trubači Podgorica kontakt telefon

Vi samo treba da nas pozovete. Sigurno ćemo se dogovoriti oko angažovanja. Tu smo da za Vas i Vaše goste odsviramo najbolje veselje – najbolji trubački sastav, trubači Zagreba Bojana Ristića.

U svojoj karijeri smo svirali sa celom balkanskom estradom, sa poznatim ličnostima narodne i zabavne muzike. Odlično poznajemo kompletan repertoar, stare pesme narodne i zabavne muzike, ali i sve druge žanrove. Tu smo za Vas, da napravimo veselje sa odličnom atmosferom.

Nema potrebe da tražite dalje – najbolji trubački orkestar je pred Vama. Samo pozovite i imaćete najbolju proslavu, veselje o kome će svi dugo pričati.

Kontaktirajte nas – čekamo Vaš poziv

Telefon 1: +381 (0)63 453 020

Telefon 2: +381 (0)63 77 94 020