Počelo je proleće i vreme je da se stvaraju nove uspomene. I tu je naš trubački orkestar za sva veselja. Vreme posta je prošlo i kreću svadbe i druge proslave. A veselja na Balkanu nema bez trubača. Naši majstori trubačim profesionalci, članovi orkestra Bojana Ristića, spremni su da ispune svaku vašu muzičku želju. Veselje sa nama je drugačije, jer smo orkestar koji ne odrađuje tezge, već svira sa voljom i puno energije. Mi smo vas pravi izbor trubača za svaku priliku. Imamo najveći repertoar pesama. Stojimo vam na raspolaganju u svakom dogovorenom terminu.

I neka vaše veselje bude dogadjaj koji će komšije, prijatelji i svi prisutno dugo prepričavati. Sviramo sve vrste muzike. Nema te pesme koju ne znamo da odsviramo – bar je niko još nije pronašao. Jer, muzika – to je ono što mi najbolje radimo. Mi smo profesionalni trubački orkestar, trubači za veselja koji dolaze u svaki grad u Srbiji, sviramo i u inostranstvu. Dovoljno je samo da nas pozovete i dolazimo da uveličamo Vaše veselje. Bilo da je to svadba, veridba, krštenje, rođenje deteta, matura, rođendan, proslava firme… sve vrste događaja gde trubači nastupaju.

Trubački orkestar za sva veselja

Trubački orkestar za sva veselja

Repertoar

Sviramo na vašim dogadjajima po vašoj želji: na kratko (u pauzama) ili sviramo celu noć. Sviramo muziku i pesme koje svi dobro znaju i svi im se raduju. Gosti uvek sa oduševljenjem reaguju na našu muziku. Naš repertoar svi pevaju, do poslednje strofe.

Izaberite trubački orkestar koji izvodi bilo koji muzički žanr. Mi smo orkestar koji će moći da se prilagodi na licu mesta raspobloženju na svakoj proslavi. Ima mnogo orkestara i trubača, ali mi smo od onih retkih koji poznaju umetnost kreiranja dobre atmosfere. Sve vreme pratimo dešavanje na licu mesta i reagujemo tako da sve ide u pravcu dobre zabave. Kvalitetan trubački orkestar koji iza sebe ima iskustvo, to smo mi. Svaka naša svirka je prilika da se proba nešto novo i da se dođe do nezaboravnog kvalitetnog provoda.

Kliknite na KONTAKT i javite nam se (telefon, mail, Viber, WhatsApp… šta god je vama najlakše). Dogovorićemo se brzo i lako za nastup kod vas.