Trubači Budva – orkestar Bojana Ristića

Budvanski trubači

Trubači Budva, najbolji trubači iz Srbije, često sviraju za Vaše proslave na jadranskom primorju. Trubački orkestar Bojana Ristića je višestruki pobednik u Guči, najbolja truba Guče, osvajač Vlasinskog kola i mnogih drugih nagrada. Sve te nagrade i nastupi nas stavljaju u sam vrh najboljih trubača Srbije. Ali, najveća nagrada je svirka na Vašem veselju.

Prisutni smo u mnogim lokalima i na događajima u Crnoj Gori i u Budvi. Često nastupamo širom Jadrana. Svirali smo u mnogim klubovima, restoranima, hotelima, na festivalima i proslavama. Za sve vrste veselja i proslava tu je trubački orkestar koji vodi Bojan Ristić iz Vladičinog Hana.

Trubači za svadbe Budva

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Panorama_of_Budva._%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0_%D0%91%D1%83%D0%B4%D0%B2%D1%8B._-_panoramio.jpg

Budva je predivan grad koji mnogi biraju za svoju svadbu. A svadba bez trubača nije „prava“. Trubači su ona muzika koja mladence i svatove uvek podigne od stolova i dovede na podijum. Vrhunac svakog veselja su trubačke numere.

Zato orkestar Bojana Ristića svira širok repertoar, muziku različitih žanrova.

I domaća i strana muzika su deo našeg repertoara.

Ispunjavamo sve Vaše želje i sve želje Vaših gostiju. Trudimo se da napravimo vrhunsko raspoloženje i sjajnu atmosferu na veselju. Uvek garantovan provod uz najbolje trubače iz Guče.

Pravi profesionalci za sve proslave su trubači Bojana Ristića.

Sviramo svu muziku, ali imamo i liste pesama koje možete da birate ili menjate po želji. Spremni smo da udovoljimo svakom domaćinu, svakom veselju i svakom zahtevu. Nastupali smo na svim televizijama, sa nama sarađuju poznati splavovi, restorani, diskoteke, kafane i noćni klubovi.

Trubači Budva cena

Cena za naš nastup je najpovoljnija cena koju može da ima trubački orkestar za sve vrste veselja. Najbolje cene trubačke muzike za sva Vaša slavlja i šproslave. Naši nastupi se ne zaboravljaju – traju do zore. Trubači za rođendane, proslave, Nove godine i godišnjice i sve druge događaje. Nema dobrog veselja bez naših profesionalnih trubača.

Vaše veselje je mnogo veće uz najbolje trube i trubački orkestar Bojana Ristića. Bojan Ristić sa svojim orkestrom i od malog veselja napravi ludi provod i noć za pamćenje.

Trubači Budva kontakt telefon

Vi samo treba da nas pozovete. Sigurno ćemo se dogovoriti oko angažovanja. Tu smo da za Vas i Vaše goste odsviramo najbolje veselje – najbolji trubački sastav, trubači Budva Bojana Ristića.

U svojoj karijeri smo svirali sa celom našom estradom, sa poznatim ličnostima narodne i zabavne muzike. Odlično poznajemo repertoar, stare pesme narodne i zabavne muzike, ali i sve druge žanrove. Tu smo za Vas, da napravimo veselje sa odličnom atmosferom.

Nema potrebe da tražite dalje – najbolji trubački orkestar je pred Vama. Samo pozovite i imaćete najbolju proslavu, veselje o kome će svi dugo pričati.

Kontaktirajte nas – čekamo Vaš poziv

Telefon 1: +381 (0)63 453 020

Telefon 2: +381 (0)63 77 94 020