Trubači Aleksinac sviraće za Vas. Aleksinac nije malo mesto – zaslužuje najbolje trubače, profesionalne trubače, orkestar Bojana Ristića. Orkestar koji je u Guči, gde sviraju samo najbolji trubači, dva puta osvojio nagradu za „najbolji orkestar Guče“. Više puta smo na takmičenju u Guči osvajali i pojedinačne nagrade za najbolje trubače. Nagradu „Vlasinsko kolo“ smo osvojili mnogo puta. Trubači Aleksinac imaju mnogo iskustva iza sebe. Veliki broj drugih prestižnih nagrada je, takođe, naše vlasništvo.

Za najbolju atmosferu na svakom slavlju imamo ogroman repertoar pesama. Od stare narodne izvorne pesme, preko svih narodnih kola, do moderne domaće i strane muzike. Svirali smo i na jazz festivalima, pa nam ni takva muzika nije strana. Gledaoci Žikine šarenice i novogodišnjeg programa na više televizijskih kanala prepričavali su danima nastupe koje je imao najbolji trubački orkestar Srbije.

Trubači za svadbe Aleksinac

Nastupamo po čitavoj Srbiji, ali i u inostranstvu. Mnogi restorani, klubovi, diskoteke, splavovi, razni festivali i koncertne dvorane, pod krovom, otvorenim nebom ili šatrom, mogu da posvedoče kako sviraju vrjunski trubači – najbolji u Srbiji. Sviramo za svaku priliku: veridbe, svadbe, krštenja, rođenja deteta, mature, ispraćaji u vojsku ili penziju, rođendani. Prihvatamo Vaš poziv i za svaki drugi događaji koji želite da proslaviti uz najbolje trube i orkestar koji sviraa bez odmora i pauze. Poštujemo sve običaje, pa sa kumom, domaćinom veselja, idemo i rado sviramo ulicama na putu do mladine kuće, crkve ili opštine.

Liste pesama i repertoar čekaju naa Vas. Svaki domaćin samo treba da poželi, a mi smo tu da udovoljimo. U dogovoru sa Vama menjamo liste kako bi slavlje bilo po volji za Aleksinac i celu okolinu. Šta god da treba, majstori na trubi, najbolji u Srbiji, orkestar Bojana Ristića uvek je spreman.

Uvek smo tu, spremni da zajedno napravimo feštu od svakog događaja. Brigu o najboljem raspoloženju gostiju na veselju prepustite nama. Najbolji trubači za Aleksinac i okolinu sviraće Vama.