Trubači za sva veselja

Trubači za veselja u Srbiji i inostranstvu

TRUBAČI BOJANA RISTIĆA

Bojan sa svojim orkestrom svira već dosta dugo. Prvi veći uspeh je ubedljiva pobeda u Guči u kategoriji mladih orkestara. Posle toga, 2004. Bojan osvaja u Guči „Zlatnu trubu“ kao najbolji trubač. Nastupaju na mnogim veseljima i takmičenjima gde su osvajali mnogobrojne nagrade. Dva puta su pobedili u Guči i proglašeni za najbolji orkestar. Nastupali su na mnogobrojnim festivalima muzike, žurkama sa DJ-evima, svadbama, rođendanima…, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

sva veselja

Poslušajte neka od pesama trubačkog orkestra Bojana Ristića:

Repertoar koji izvodi trubački orkestar Bojana Ristića obuhvata mnogo pesama i pogodan je za sva veselja. Orkestar svira svaku vrstu muzike koju publika traži: narodna, zabavna, kola i strana muzika.

Svirali su na mnogim televizijama (Pink, RTS…). Svirali su na doćeku Marije Šerifović kada je osvojeno prvo mesto na Evroviziji.

ŠTA VAM NUDE TRUBAČI BOJANA RISTIĆA

Uvek odličnu i veselu atmosferu. Sa trubama i dobrom muzikom dočekujemo Vaše goste – pred kućom, kafanom, kod sale za venčanja… Sa nama, Vaše veselje je događaj o kome će se pričati! I na Vašem veselju imaćete atmosferu sa sabora u Guči.

Poslušajte još neke od numera koje izvode trubači Bojana Ristića i pozovite nas da odličnom svirkom donesemo mnogo dobre energije i štimunga u trenutke koji Vam znače!

U svakom gradu Srbije znaju za nas. Poznati smo trubači, trubački orkestar koji preporučuju svi koji nas čuju. Tu smo zbog Vas, i sviramo i dalje sa velikim žarom. Kad najbolja truba Srbije, Bojan Ristić, zasvira uz pratnju orkestra – zabava i veselje do zore ne prestaje.

Trubački orkestar Bojana Ristića svira u Srbiji i inostranstvu.

Bojan Ristić i njegov trubački orkestar svirali su u mnogim gradovima u Srbiji. Ali, i u Nemačkoj, Francuskoj, Austriji, Italiji, Irskoj, Grčkoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Rumuniji, BiH, Crnoj Gori.

POZOVITE I ZAKAŽITE!

Telefon 1: 063 453 020

Telefon 2: 063 77 94 020