Trubači u Hrvatskoj

Trubači u Hrvatskoj nisu novitet ili retka pojava. I Hrvati vole zvuk trube i kako svira dobar trubački orkestar. Orkestar Bojana Ristića iz Vladičinog Hana, trostrukog pobednika Sabora u Guči, u Hrvatskoj nastupa redovno. Bilo da se radi o privatnim zabavama, velikim koncertima, festivalima, ili na hrvatskom primorju.

U mnogim hotelima, restoranima i diskotekama nas poznaju po samostalnim nastupima. Ali, i po koncertima sa jednim od najboljih evropskih DJ-eva, Joe2Shine-om. Sviramo naš standardni trubački repertoar, kao i poseban program koji zovemo House&Trumpet. Taj program nailazi na oduševljenje mlađe publike, jer predstavlja spoj tradicionalnog zvuka trube i modernih house ritmova sa DJ konzole i mix pulta.

Pula, Rijeka, Opatija, Zagreb, Karlovac, Osijek, ali i mnoga druga mesta u Hrvatskoj, to su sve gradovi u kojima smo nastupali i uveseljavali ljubitelje muzike i dobrog trubačkog zvuka. Trubači u Hrvatskoj uvek nailaze na dobar prijem, jer sviraju iz duše. Repertoar koji se izvodi je uvek šarenolik i zadovoljava najrazličitije muzičke ukuse.

Pozovite nas i doći ćemo u bilo koji grad u Hrvatskoj. Tu gde Jadran zapljuskuje obale čak 1246 ostrva svirali smo u mnogim restoranima, hotelima i kafanama. Hrvati vole našu svirku, jer trubači u Hrvatskoj uvek sviraju krajnje profesionalno, punog srca i sa mnogo ljubavi.

Svi koji traže dobru atmosferu uživali su u našim nastupima. Trubači će svako Vaše veselje učiniti još svečanijim i veselijim…

Kontaktirajte nas – uvek smo tu za Vas…

Telefon 1: +381 (0)63 453 020

Telefon 2: +381 (0)63 77 94 020