Trubači Zagreb – orkestar Bojana Ristića

Zagrebački trubači

Trubači Zagreb, najbolji trubači iz Srbije, sviraju za Vaše proslave i tulume. Trubački orkestar Bojana Ristića je višestruki pobednik u Guči, najbolja truba Guče, osvajač Vlasinskog kola i mnogih drugih prestižnih nagrada. Naše nagrade i nastupi nas stavljaju u sam vrh najboljih trubača Srbije. Prisutni smo u mnogim lokalima i na događajima u Hrvatskoj i u Zagrebu. Rado smo viđeni gosti širom Jadrana. Nastupali smo u mnogim klubovima, restoranima, na festivalima i proslavama. Za sve vrste nezaboravnih proslava tu je trubački orkestar koji vodi Bojan Ristić.

Trubači za svadbe Zagreb

Trubači Zagreb

By Nick Savchenko from Kiev, Ukraine – Zagreb

Bili smo hit na mnogim svadbama u Zagrebu. Trubači su najbolja muzika za mladence i svatove. Vrhunac svakog veselja se ne može zamisliti bez trubača.

Orkestar Bojana Ristića svira širok repertoar, muziku različitih žanrova.

I domaća i strana muzika su deo našeg repertoara.

Ispunjavamo sve Vaše želje i trudimo se da napravimo vrhunsko raspoloženje i sjajnu atmosferu na veselju. Uvek garantovan provod uz najbolje trubače iz Guče.

Pravi profesionalci za sve proslave su trubači Bojana Ristića.

Sviramo svu muziku, ali imamo i liste pesama koje možete da birate ili menjate po želji. Spremni smo da udovoljimo svakom domaćinu, svakom veselju i svakom zahtevu. Nastupali smo na svim televizijama, sa nama sarađuju poznati splavovi, restorani, diskoteke, kafane i noćni klubovi.

Trubači Zagreb cijena

Cijena za našu svirku je najbolja cijena koju može da ima trubački orkestar za sve vrste veselja. Najbolje cijene trubačke muzike za sva Vaša slavlja. Naše svirke su nezaboravne i traju do zore. Trubači za rođendane, proslave, Nove godine i godišnjice i sve druge događaje. Nema dobrog veselja bez naših profesionalnih trubača. Čitav orkestra uvek daje najbolje od sebe – svaka pesma je lek za dušu.

Vaše veselje je mnogo veće uz najbolje trube i trubački orkestar Bojana Ristića. Bojan Ristić sa svojim orkestrom i od malog veselja napravi ludi tulum i noć za pamćenje.

Trubači Zagreb kontakt telefon

Vi samo treba da nas pozovete. Sigurno ćemo se dogovoriti oko angažovanja. Tu smo da za Vas i Vaše goste odsviramo najbolje veselje – najbolji trubački sastav, trubači Zagreba Bojana Ristića.

U svojoj karijeri smo svirali sa celom našom estradom, sa poznatim ličnostima narodne i zabavne muzike. Odlično poznajemo repertoar, stare pesme narodne i zabavne muzike, ali i sve druge žanrove. Tu smo za Vas, da napravimo veselje sa odličnom atmosferom.

Nema potrebe da tražite dalje – najbolji trubački orkestar je pred Vama. Samo pozovite i imaćete najbolju proslavu, veselje o kome će svi dugo pričati.

Kontaktirajte nas – čekamo Vaš poziv

Telefon 1: +381 (0)63 453 020

Telefon 2: +381 (0)63 77 94 020