Najbolji trubači

Najbolji trubači i najbolji orkestri moraju dugo da sviraju zajedno. Između sebe se poznajemo jako dobro, a vođa orkestra može i pogledom da rukovodi svirkom. Mi sviramo najrazličitiju muziku koju slušaju i uz koju se vesele i mladi i stari. Trubački orkestar Bojana Ristića označava trubače koji poznaju svaki kraj, svaki običaj, svaku vrstu muzike i veselja svih naroda u zemljama bivše Jugoslavije i Evrope. Poznavanje narodnih pesama i kola omogućuje nam da kvalitetnu trubačku muziku sviramo svuda na prostorima Blkana i u Evropi. Dobro nas poznaju u Srbiji i Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Makedoniji, Hrvatskoj. Uvek i svuda nas publika dočekuje sa radošću. Mi smo popularni trubači u svim zemljama regiona, ali i šire. Možete nas pozvati i vi, i uveriti se koliko dobro i kvalitetno svira orkestar Bojana Ristića – višestruki pobednici Guče.

Šta sve sviramo

Bilo da je u pitanju venčanje, veridba, veselje, krštenje, proslava povodom rođenja deteta ili godišnjica nekog događaja, mi smo najbolji izbor za vas. Drugačiji smo od drugih trubačkih orkestara, jer imamo najviše iskustva i najviše nastupa iza sebe. U naš kvalitet se možete lako i jednostavno uveriti ako pogledate neke od snimaka koji su postavljeni na YouTube. Tako ćete i sami shvatiti kako trubači Bojana Ristića sviraju. Videćetge koliko dobro sviramo stare i nove pesme, domaću i stranu muziku, džez muziku, valcere, narodnjake i sve ostale žanrove koje volite da slušate vi i vaši gosti.

Ako pozovete najbolje trubače, orkestar Bojana Ristića, vašem gostima ćete pružiti maksimalno zadovoljstvo i veselje. To je lako uz vrhunsku muziku koju sviraju najbolji trubači i vođa orkestra Bojan Ristić.

Sviramo zajedno od detinjstva

Sviramo zajedno mnogo godina. Svaki od članova trubačkog orkestra ima mnogo iskustva, jer svi oni sviraju još od detinjstva. Prošli smo celu bivšu Jugoslaviju i mnoge zemlje Evrope,svuda gde žive naši ljudi ili oni koji vole pravu trubačku muziku. Svi oni nas sa radošću pozivaju na svoja veselja i proslave. Svi oni znaju da nema pravog veselja ako na njemu ne sviraju trubači. Sama naša pojava govori prisutnima da sledi odlična zabava.

Trubači Bojana Ristića sviraju najbolje. Uvek su spremni da u vašim radosnim i svečanim ternucima nastupe sa nekim od najvećih hitova koji vaši gosti i vi kao domaćini poručite. Svi za koje smo svirali dobro znaju da smo mi najbolji orkestar, i da je uz nas svako veselje mnogo lepše i mnogo bolje.

Pozovite nas, sa nama se lako možete dogovoriti o datumu i vremenu nastupa na vašem veselju.