Kada organizujete venčanje muzika je najvažnija stavka. Potrudite se da izaberete savršenu muziku za Vašu proslavu ili svadbu. To mora da bude vrhunski orkestar. I, naravno, da budu trubači! Da bi trubači bili dobri da sviraju na vašem veselju moraju zadovoljiti nekoliko važnih uslova. Prvi je da orkestar ima takav repertoar koji odgovara vama, ali i Vašim gostima.

Svi trubači koji sviraju na venčanjima i svadbama imaju repertoar pesama koje najčešće sviraju. Mnogi trubački orkestri iz Srbije koji sviraju po svadbama i veseljima znaju da sviraju različitu vrstu muzike. Ali, svako od njih je orijentisan ka nekoj određenoj vrsti muzike. Najčešće su to narodne pesme. Međutim, mnogi trubači koji sviraju domaće narodne pesme su vrhunski profesionalci znaju odlično da odsviraju i otpevaju i strane pesme. Zato kada birate orkestar koji će svirati na Vašem venčanju i svadbenoj proslavi, treba da birate pažljivo. Najbolje je kontaktirati ih i dobiti informaciju o tome šta sve imaju na repertoaru.

Kako izabrati trubački orkestar

Vrhunska kvalitetna muzika za svadbu zahteva kvalitetan i iskusan trubački orkestar. Zato je najbolje pogledati snimak sa nekog od nastupa orkestra. Danas je to lako, jer postoji mnogo informacija na Internetu. Jednostavno ukucajte ime orkestra na YouTube-u i lako ćete pronaći njihove snimke sa različitih proslava i venčanja.

To je najbolji način da sebi olakšate izbor najboljih trubača za venčanje i za proslavu, kao i za bilo koju drugu vrstu veselja koje organizujete.

Kad izaberete orkestar, obavezno se dogovorite sa njima koju vrstu muzike želite da sviraju i koju vrstu muzike, eventualno, ne želite da sviraju na Vašoj proslavi. To podrazumeva da orkestru unapred dostavite listu pesama koje ne želite da se sviraju. Ovu je izuzetno važno kako ne bi ste na vašoj svadbi slušali pesme koje vam se ne dopadaju ili još gore pesme koje nekom od gostiju ne odgovaraju.

Naravno, prilikom izbora trubača za venčanje, vrlo je bitno da se napravi spisak pesama koji volite i Vi, i Vaše zvanice. Nemoguće je da se svima udovolji u potpunosti, ali tako ćete postići najviše što se može.

Dobar izbor kvalitetnog trubačkog orkestra za venčanje je jedii način da Vaš najsrećniji dan provedete uz najbolju muziku. Izbor trubača za venčanje i svadbu predstavlja jedan od sastavnih elemenata organizacije venčanja. Koristeći informacije sa našeg sajta to je jednostavan korak, jer na njemu možete čuti i videti snimke u audio i video formatu. Možete pogledati video snimke naših nastupa na YouTube i koliko dobro sviramo. Pozovite nas da se dogovorimo i zakažemo termin. Trubački orkestar Bojana Ristića dolazi u svaki grad u Srbiji ili inostranstvu. Naš proizvod je najbolja trubačka muzika.