Kad trubači zasviraju

Trubački orkestar Bojana Ristića koji je i ove godine u Guči poneo titulu najboljeg, ima ogroman repertoar od više hiljada pesama. Na svim nastupima sviraju se najlepše pesme i kola. A posebno zadovoljstvo za svakog je kad trubači zasviraju „njegovu pesmu“ i odsviraju je šampionski!

Njihova izvođenja oduševljavaju. Instagram, Facebook i YouTube su prepuni njihovih snimaka nastalih na veseljima. Postoje razni muzički instrumenti i mnogi umetnici na njima pokušavaju da podignu atmosferu. Ali, često nešto takvo nije dobro do kraja, nema ono što nije lako postići – vrhunsku atmosferu i ugođaj. Zato su tu trubači, oni koji znaju kada treba dati dušu i podići i zadnjeg gosta, da sa domaćinima, uz zagrljaj, budu opušteni i veseli.

Kada trubači Bojana Ristića zasviraju stolice su prazne i svi su na nogama. Od najmlađih, do najstarijih – nemoguće je ostati miran uz takvu svirku. Dok traje njihova muzika adrenalin raste do neslućenih visina. Do poslednje note traje neverovatna razmena energije svih koji su prisutni.

Trubački orkestar Bojana Ristića

Iskustvo koje poseduje Bojan Ristić i njegovi trubači nije malo. Oni sviraju zajedno već decenijama. Od toga žive, a svoj posao vole i poštuju. Zato je svaki njihov nastup, od velikih koncerata do najmanje svirke, pravi doživljaj za sve slušaoce. Kad trubači zasviraju, tad kreće veselje! Kad trubači zasviraju, sve se menja.

Svirali su za mnoge i svi su bili oduševljeni. Ako budete u prilici – obavezno odvojite vreme i poslušajte ih. A ako vam zatrebaju trubači za veselje, za proslavu ili bilo kakav događaj – pozovite ih. Oni se rado odazivaju, gde god da je to potrebno. Sviraju svuda, širom Srbije, Balkana i Evrope. Redak je grad ili mesto u kome nisu nastupali.

Jednostavno je: za najbolje veselje potrebna je najbolja muzika. A to su Bojan Ristić i njegovi trubači. Ne oklevajte i pozovite ih na vreme. Zbog njihovih mnogobrojnih nastupa termini su im uvek prilično popunjeni. Ipak, lako ćete se dogovoriti, jer majstor trube Bojan uvek želi da izađe u susret i predloži najbolju varijantu.