Najbolji orkestar

Najbolji trubački orkestar, trubači Bojana Rsitića, svira sa najvećim zvezdama estrade. Na mnogim koncertima i ugovorenim nastupima, na privatnim proslavama i zabavama, često smo u situaciji da sviramo sa proslavljenim pevčicama i pevačima. Uz to, imamo i muzičku saradnju sa velikanima estrade. Gde god da se nađemo: Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, zemlje zapadne Evrope…, radimo sa svima!

Navešćemo samo nekoliko primera. Svirali smo zajedno sa Manjifikom na njegovom albumu Grande finale. Od 12 pesama na albumu mi smo snimali na 8 numera. Svirali smo na dočeku Marije Šerifović po povratku sa Eurosonga na kome je pobedila, a odmah iza toga i na njenom slavljeničkom nastupu, na balkonu Skupštine grada pred 150.000 prisutnih gledalaca. Nastupali smo zajedno i svirali sa sa Bajagom, Akijem Rahimovskim, Crvenom Jabukom i Dragoljubom Đuričićem. Svirali smo sa Tošetom Proeskim. Redovno nastupamo sa najpoznatijim DJ-evima iz regiona.

Imali smo i međunarodnu saradnju. Svirali smo na singlu  “Face of Freedom” rap pevačice Tijane Bass, koja već nekoliko godina radi pod vođstvom SLAMJamz Records (http://www.slamjamz.com/artists). SLAMjamz je zvanična etiketa legendarne hip hop grupe Public Enemy (Chuck D, Flavor Flav).

Nastupe sa najvećim izvođačima narodne muzike više ne možemo ni da nabrojimo! Malo je njih sa kojima nismo delili scenu i zajednički nastupali. I uvek je to bilo za pamćenje i za nezaborav. Uvek na radost mnogobrojne publike i okupljenih slušalaca.

Sviramo sve vrste muzike

Raznovrsnost naše muzike pokazuje i činjenica da smo svirali na velikom broju jazz festivala, svuda po svetu (Irska, Francuska, Grčka…), na mnogim festivalima etno muzike (Nemačka, Mađarska, Rumunija, Makedonija, Italija…), u mnogim muzičkim studijima i sa velikim brojem muzičara različitih žanrova i stilova. Truba daleko putuje, a čuje se još dalje! Posebno kad zvuči tako dobro kao što zvuči najbolji orkestar trubača iz Srbije.

Sve ovo o čemu pričamo može samo najbolji trubački orkestar za sve prilike – trubački orkestar Bojana Ristića.