Trubači Crna Gora

Trubači Crna Gora… Zvuči neobično za zemlju u kojoj tradicionalnu muziku predstavljaju neki sasvim drugi instrumenti. Ali, Crna Gora nisu samo gusle ili samo tamburaši. Tamo se sluša i dobra trubačka muzika, a dobar orkestar trubača se uvek traži. Tako bar govori naše iskustvo dugo preko 25 godina i brojni nastupi širom Crne Gore.

A svirali smo svuda: Budva, Herceg Novi, Tivat, Petrovac, Bar, Podgorica, Nikšić, Bijelo Polje, Berane, Ulcinj, Pljevlja… Trubači su svuda traženi i jako dobro prihvaćeni. Za to postoji jednostavan razlog: dobra muzika uvek spaja ljude i pravi odličnu atmosferu u kojoj svi mogu da se opuste i provesele.

Trubački orkestar Bojana Ristića, sa svojim širokim repertoarom i kvalitetnim nastupom, najbolji je primer za ovu priču. Mnogobrojni hoteli, restorani i privatne proslave nas pamte. Zadovoljni gosti nas i dalje zovu i u Crnoj Gori sviramo vrlo često. Najviše smo prisutni u letnjoj sezoni. Tada na mnogobrojnim zabavama sviramo za goste koji su na odmoru na Jadranu.

Trubači Crna Gora, to su u stvari trostruki pobednici Guče pod vođstvom majstora trube Bojana Ristića. Crna Gora nas voli, a i mi rado sviramo u toj bratskoj zemlji. Zato nema razloga da i dalje odugovlačite sa odlukom: jednostavno nam se javite i vrlo brzo ćemo se dogovoriti oko nastupa.