u Švajcarskoj

Trubači Bojana Ristića su trubački orkestar koji su vrlo brzo po kvalitetu prepoznali i drugi muzičari. Mnogi poznati muzičari su nas čuli i o nama dali samo najbolje ocene. Ostvarili smo mnoge kontakte i saradnju sa najboljim muzičarima. Jer, slični se lako pronalaze…

Trubački orkestar Bojana Ristića se uvek rado odaziva pozivima na saradnju. Odlični trubači i harizmatični vođa orkestra lako se uklapaju u sve zahteve kolega. Do sada smo svirali sa najvećima. Navešćemo samo nekoliko imena:

Dragoljub Đuričić, čuveni bubnjar koji je nastupao sa najvećim imenima iz regiona (Leb i sol, Kerber, YU grupa, Zdravko Čolić, Đorđe Balašević i mnogi drugi) svirao je sa nama još dok smo bili mlad orkestar. I saradnja se nastavila sve do njegove prerane smrti zbog koronavirusa.

Magnifiko, regionalna zvezda i autor velikog hita „Pukni zoro“. Sa njim smo svirali na 8 od 12 pesama sa njegovog albuma „Grande finale“ iz 2007. godine

Marija Šerifović, pobednica Eurosonga 2007. godine. Svirali smo na njenom dočeku sa Evrovizije, na balkonu Skupštin Grada Beograda pred oko 150.000 ljudi, kao i na njenom velikom koncertu na Kalemegdanu pred 40.000 ljudi.

Toše Proeski je još jedna prerano otišla zvezda. Sa njim smo nastupali u Primoštenu, gde je nastup trajao do 6 sati ujutru, a apsolutni hit je bio izvođenje pesme „Nesanica“. To je bio jedan od poslednjih nastupa velikog Tošeta…

Rap diva Tijana Bass i Chuck D iz legendarnog „Public enemy“ su nas pozvali da sviramo na zajedničkom projektu „Face of Freedom“.

Joe2Shine, verovatno najbolji hrvatski DJ je naš stalni saradnik. Sa njim smo imali na desetine zajedničkih nastupa širom Evrope. I tako pokazali da se disko ritmovi i truba mogu uklopiti na zadovoljstvo publike.

Zajednički nastupi

Osim saradnje na snimanjima, imali smo i zajedničke koncertne nastupe sa najvećim imenima kao što su Bajaga, Crvena jabuka, Aki Rahimovski… Često nastupamo sa „Zvezdama Granda“ i mnogim imenima iz sveta narodne muzike.

Sve ovo je najbolja garancija da ćete, ako nas pozovete, imati priliku da čujete vrhunsku trubačku muziku, najbolji orkestar i imati zabavu za pamćenje. Provereni majstori trube i trubačke muzike, orkestar Bojana Ristića, odsviraće sve što poželite, kad god to poželite. Trubači stvaraju najbolju atmosferu na koncertima i proslavama, venčanjima, maturama i godišnjicama – uvek kad želite visok nivo energije.

Pozovite najbolji trubački orkestar i uživajte!