Trubači Ljubljana

Trubači Ljubljana… Zvuči neobično. Ali, trubači Bojana Ristića u Sloveniji nastupaju vrlo često i sa velikim uspehom. Svira se po klubovima, hotelim i restoranima, na sopstvenim koncertima ili u saradnji sa zvezdama estrade. Orkestar Bojana Ristića, posle niza godina i velikog broja nastupa, u Sloveniji već ima solidan broj svojih fanova i obožavatelja.

Izdvajamo svoje nastupe u etno klubu „Zlati zob“ gde smo mnogo puta svirali i samostalno, ali i zajedno sa našim drugarima iz orkestra „Šukar“. Čule su se poznate melodije i ritmovi koji podižu na noge i najveće namćore! Nesanica, Mito bekrijo, Djurdjevdan, Lipe cvatu, Ružica si bila, Kalašnjikov, Čaje Šukarije, Mesečina, Otpisani, La Bamba, We will rock you… Grmelo je od truba i treslo se od igre i veselja!

Trubači LjubljanaTrubači sa juga Srbije, trubači iz Vladičinog Hana, šampioni Guče, Vlasinskog leta i mnogih drugih festivala u Sloveniji uvek naiđu na dobar prijem. A dobar orkestar uvek odgovori i vrati energiju publici kroz svoju svirku.

Ljubljana, Celje, Maribor, Kranj, Kopar, Nova Gorica, Novo Mesto, Škofja Loka, Slovenj Gradec, Ormož, Postojna… Svi ti gradovi i još mnogo drugih mesta su bili naši domaćini koji su uživali u nastupu orkestra Bojana Ristića.

Nastupali smo na koncertima, proslavama, veseljima, godišnjicama. Svirali smo za firme, banke, restorane, hotele i privatna lica. I svi su bili zadovoljni i veseli do ranih jutarnjih časova. Jer truba ne može nikoga da ostavi ravnodušnim. A posebno kad na njoj sviraju iskusni i provereni majstori!

Pozovite nas da sviramo i vama!